Over mij

Mijn naam is Kim van der Veen en ik kom uit Winschoten. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en pedicure.

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor allround schoonheidsspecialiste hierna ben ik de opleiding gaan volgen tot pedicure deze heb ik met succes afgerond in 2012.

Toen ik nog bezig was met mijn opleidingen had ik al besloten om voor mijzelf te gaan beginnen en dus zzp'er te worden. Dit ben ik dus ook gelijk gaan doen toen ik klaar was met mijn opleidingen zo ontstond Beauty&Feet in 2012. Waar het allemaal begon in 2012 als ambulante pedicure en schoonheidsspecialiste heb ik inmiddels sinds 2020 een eigen salon aan huis aan de Vossenkamp 153 in Winschoten.

Ik vind het erg belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn bij mij in de stoel terwijl ze genieten van hun behandeling. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van mijn werk staan voorop. Ik geniet ervan als klanten met een goed en blij gevoel mijn salon weer verlaten.

Ook ben ik aangesloten bij onze brancheorganisatie Provoet.

Als er eventueel vragen zijn of u wilt een afspraak inplannen?

Bel of Whatsapp gerust naar het nummer 06 830 976 29 ook kan er natuurlijk gemaild worden naar info@pedicurewinschoten.nl