TruGel Gel lak

Nieuw bij Beauty&Feet: Ezflow trugel, gellak!

Combineer het gemak van een nagellak met de kwaliteit van een gel.

Trugel van Ezflow is een gellak met een super hoogglans en een duurzame kleur behoud. Gellak is een gel laagje dat word aangebracht op de natuurlijke nagels, ook kan het natuurlijk op gel of acryl nagels gebruikt worden.

De Trugel blijft 3 tot 4 weken mooi op de natuurlijke nagel , dat heeft met de groei van de nagel te maken en de kleur van de trugel. Ook kan het aangebracht worden op de teennagels dit blijft zelfs 8 tot 10 weken mooi zitten, dit heeft ook te maken met de groei van teennagels deze groeien minder snel als vingernagels en ze zijn meer beschermd. Het is aan te brengen zoals nagellak hierdoor kost het niet veel tijd, 30 a 45 minuten.

Een groot voordel van de Trugel is dat het snel droog is door een UV-Lamp en u hierdoor dus niet direct weer beschadigde nagels heeft zoals bij nagellak.

Het verwijden van de Trugel neemt ook maar een paar minuten in beslag, hierdoor is het makkelijk te verwijderen. De gel moet verweekt worden met aceton hierna kan het er gemakkelijk afgeschraapt worden.

Er kan gekozen worden uit 1 van de kleuren of voor een french manicure/pedicure.

Het altijd al vervelend gevonden dat je nagellak snel beschadigd is? Probeer dan nu de Trugel (Gellak) Voor meer vragen of het maken van een afspraak bel of mail gerust.

 

Op de afbeelding hiernaast ziet u de kleuren waar u uit kunt kiezen. De kleuren kunnen iets afwijken op u eigen nagels.